Múky

Kokosová a mandľová múka sú dve populárne alternatívy k tradičným obilným múkam, ktoré sú obľúbené najmä medzi ľuďmi dodržiavajúcimi bezlepkovú, nízkosacharidovú alebo paleo diétu. Tieto múky ponúkajú jedinečnú chuť a výživové benefity a sú vhodné na rôzne typy pečenia a varenia.

Kokosová múka je vyrobená z odmastenej a sušenej kokosovej dužniny, čo jej dáva ľahkú textúru a jemne sladkú chuť. Je vysoko bohatá na vlákninu a chudobná na sacharidy, čo ju robí vhodnou pre tých, ktorí sa snažia obmedziť príjem cukru. Kokosová múka je tiež výborný zdroj bielkovín a zdravých tukov.

 

3 položiek celkom
NATIOS Kokosová múka, 1000 g
€4,29

Kokosová múka je jedinečnou alternatívou pšeničnej múky. Je obľúbený medzi priaznivcami nízkosacharidovej alebo bezlepkovej diéty. V porovnaní s bežnou pšeničnou múkou obsahuje...

Kód: 5512
NATIOS Mandľová múka, jemne mleté jadrá, 1000 g
Tip
€10,58

Mandľová múka sa vyrába mletím lúpaných a nepražených mandlí. Je veľmi hustá a jej chuť možno opísať ako jemnú a sladkú. Je ideálny na použitie pri bezlepkovej alebo...

Kód: 3628
NATIOS Špaldová múka, Jemne mletá, Svetlá, 1000 g
Akcia
€4,29 –15 %
€3,64

Špaldová múka sa vyrába zo pšenice špaldy, má jemnú orieškovú vôňu a chuť a krémovú farbu. Tento druh pšenice neprešiel žiadnym šľachtením ako iné obilniny a po stáročia si...

Kód: 5513

Mandľová múka, vyrobená z mletých blanšírovaných mandlí, je obľúbená pre svoju bohatú orechovú chuť a vláčnosť. Je bohatá na vitamín E, horčík a zdravé mononenasýtené tuky, a má nižší obsah sacharidov ako bežná múka. Mandľová múka je výborná na pečenie, ako sú koláče, sušienky a chleba, rovnako ako na zahusťovanie omáčok a ako náhrada za strúhanku.

Obe tieto múky sú skvelá alternatíva pre tých, ktorí hľadajú zdravšie varianty vo svojom kuchynskom repertoári, a je to skvelý spôsob, ako pridať viac výživy do vašich jedál.