Soľ
Himalájska soľ je obľúbená pre svoj jedinečný ružový odtieň a považuje sa za zdravšiu alternatívu ku konvenčnej stolovej soli. Táto soľ je ťažená ručne v pohorí Himalájí a je známa svojím bohatým obsahom minerálov, vrátane horčíka, vápnika a draslíka. Himalájska soľ je obľúbená nielen pre svoju výnimočnú chuť, ale aj pre jej údajné zdravotné prínosy, ako je podpora rovnováhy pH v tele a detoxikačné účinky.
Táto alternatíva soli s kombináciou červenej dulse dodá každému vášmu pokrmu príval farby a pikantné umami chuti. Ideálne pre pridanie do polievky, šalátu, s tofu, na cestoviny,...
Táto zmes korenia je gurmánskou kombináciou morskej soli s Dulse (Palmaria palmata) a riasou Kelp (Ascophyllum nodosum). Táto jedinečná zmes dodá každému vášmu pokrmu príval...
Táto prírodná soľ môže byť použitá rovnako ako bežná kuchynská soľ – na dochutenie jedál, v marinádach alebo ako dekoratívny prvok. Jej jemná chuť a kryštály rôznych veľkostí ju robia vhodnou pre rôzne kulinárske aplikácie, od jednoduchých pokrmov až po sofistikované gurmánske kreácie. Himalájska soľ je tiež obľúbená vo wellness a kozmetických produktoch, ako sú kúpele a peelingy, pre jej relaxačné a očistné vlastnosti.