Lucien Georgelin Extra Džem, Marhuľa, 100% obsah ovocia, 300 g
Kód: LG3006Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Lucien Georgelin Extra Džem, Marhuľa, 100% obsah ovocia, 300 g
Kvalitný marhuľový džem s kúskami ovocia, ktorý sa pripravuje podľa tradičného francúzskeho receptu.
- 100% obsah ovocia
- Kúsky ovocia
- Cukor iba z ovocia
- Bez farbív
- Bez konzervačných látok
- Bez aróm
Lucien Georgelin už desaťročia vyrába v srdci juhozápadného Francúzska džemy, ktoré sú lahodné, aromatické a vyrobené z tých najlepších surovín.
Autentické chute a vône umocnené pomalým varením v kotlíku ako v minulosti, ktoré potešia aj tých najnáročnejších gurmánov.
Rozdiel medzi džemom a marmeládou?
Džemom sa nazývajú výrobky, ktoré sú vyrobené zo zmesi prírodných sladidiel, vody a ovocia iného ako citrusového.
Marmeládou sa rozumie výrobok, ktorý je vyrobený zo zmesi prírodných sladidiel, vody a citrusového ovocia (napr. pomaranče, limetky a pod.)
Zloženie:
Marhule z Roussillonu 60 %, cukor získaný z ovocia, želírujúca látka: pektíny, koncentrovaná citrónová šťava.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota | 532 kJ / 125 kcal | 6%* |
Tuky | <0,5 g | <1%* |
z toho nasýtené mastné kyseliny | <0,1 g | <1%* |
Sacharidy | 30 g | 12%* |
z toho cukry | 29 g | 32%* |
Bielkoviny | 0,6 g | 1%* |
Soľ | 0,05 g | 1%* |
* referenčná hodnota príjmu pre priemernú dospelú osobu (8 400 kJ/2 000 kcal) |
Použitie:
Pred otvorením skladujte pri izbovej teplote.
Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 10 dní.
Krajina pôvodu: Francúzsko
Obsah: 300 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Džemy a marmelády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Súčasný majster marmelád v tejto spoločnosti stále dôsledne dodržiava recepty zakladateľa Luciena Georgelina, ktoré sú zapísané v jeho starej knihe receptov. V záujme ochrany spotrebiteľov sa počas varenia nepridávajú žiadne farbivá, konzervačné látky ani arómy. Každý krok výrobného procesu je starostlivo kontrolovaný, aby ste získali čo najbližšiu chuť ovocia.
Všetko sa začalo výrobou domácich džemov a marmelád v 90. rokoch 20. storočia, neskôr nasledovali paštéty, chutney, kompóty a čokoládové krémy. Základom je starostlivo vybrané miestne ovocie, ktoré sa pomaly varí v medených panviciach na otvorenom ohni. Tento tradičný postup dodáva džemom ich typickú chuť a domáci charakter.
Lucien Georgelin, La Prairie de Londres, 472 00 Virazeil, Francúzsko