Bongiovi Marinara, Paradajková omáčka na cestoviny so Záhradnými bylinkami, 400 g

Kód: B645
🌱 Vegan
Značka: Bongiovi
€3,11 €2,59 bez DPH
Skladom (>3 ks)
Môžeme doručiť do:
30.7.2024
Možnosti doručenia

Lákavá kombinácia prvotriednych paradajok, bazalky, cibule a cesnaku so správnym množstvom oregana a petržlenovej vňate - americká interpretácia talianskej klasiky. Vhodná na halušky, ako základ na pizzu alebo na dochutenie guláša. Omáčku možno zjemniť smotanou, ricottou alebo crème fraîche.

Detailné informácie

Podrobný popis

Bongiovi Marinara, Paradajková omáčka na cestoviny so Záhradnými bylinkami, 400 g

Lákavá kombinácia prvotriednych paradajok, bazalky, cibule a cesnaku so správnym množstvom oregana a petržlenovej vňate - americká interpretácia talianskej klasiky. Vhodná na halušky, ako základ na pizzu alebo na dochutenie guláša. Omáčku možno zjemniť smotanou, ricottou alebo crème fraîche. Spoločnosť Bongiovi sa pýši prvotriednou kvalitou surovín a najlepším spôsobom prípravy omáčok. Preto v ich omáčkach nájdete len tie najkvalitnejšie paradajky reštauračnej kvality. Zároveň neobsahujú žiadne umelé prísady, konzervačné látky ani pridanú vodu.

  • 100 rokov starý taliansky rodinný recept
  • Vysokokvalitné suroviny
  • Vhodné pre vegetariánov a vegánov
  • Bez lepku
  • Bez umelých prísad a konzervačných látok
  • Bez pridanej vody
  • Bez GMO zložiek
  • Veľmi nízky obsah cukru v porovnaní s inými omáčkami na trhu

baked parmesan zucchini crisps 1800 px

Tip na recept: PEČENÁ CUKETA "MARINARA"

Ingrediencie:

  • 1 "Bongiovi Marinara Sauce"
  • 1 cuketa
  • 1 syr mozzarella
  • 1 pohár malých feferóniek alebo cesnaku

Postup prípravy:

Cuketu nakrájajte na plátky a pečte v rúre pri 180 stupňoch 8 - 10 minút. Ak ju máte radi chrumkavú, tak o niečo dlhšie.

Potom cuketu potrite omáčkou "Bongiovi Marinara". Pridajte feferónky alebo cesnak a posypte plátkami alebo strúhanou mozzarellou. Opäť všetko pečte 3 minúty.

Návrh na servírovanie:

Podávajte s ryžou alebo cestovinami podľa vlastnej chuti.

Zloženie:

Paradajky 91%, cibuľa 3%, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, cesnak 0,5%, bazalka, soľ, petržlenová vňať, oregano 0,07%.

Všetky prísady pochádzajú zo Sicílie.

Môže obsahovať stopy zeleru, mlieka, rýb, mäkkýšov a orechov.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota 260 kJ / 62 kcal 3%*
Tuky 2,7 g 4%*
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g 2%*
Sacharidy 7,3 g 3%*
z toho cukry 6 g 7%*
Bielkoviny 1,7 g 3%*
Soľ 1,13 g 19%*
* referenčná hodnota príjmu u priemernej dospelej osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

O značke:

bongiovi-logoBongiovi Sauces je rodinný podnik, ktorý vyrába omáčky na cestoviny podľa tajného receptu dedeného z generácie na generáciu. Recept pochádza zo Sciacca na Sicílii a v rodine Bongiovcov sa odovzdáva už po tri generácie. Tajný rodinný recept v súčasnosti vlastní John Bongiovi, otec rockovej hviezdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roku 2011 John a jeho synovia Matt a Anthony, ktorí sa rozhodli plniť omáčku do fliaš po tom, ako ich k tomu vyzvali priatelia a známe osobnosti. Omáčka sa vyrába len z tých najlepších surovín vrátane paradajok reštauračnej kvality a varí sa niekoľko hodín, aby sa odparilo čo najviac vody a dosiahla sa dokonalá konzistencia.

Skladovanie:

Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.

Krajina pôvodu: Taliansko

Obsah: 400 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky
Hmotnosť: 0.6 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

bongiovi-logoBongiovi Sauces je rodinný podnik, ktorý vyrába omáčky na cestoviny podľa tajného receptu dedeného z generácie na generáciu. Recept pochádza zo Sciacca na Sicílii a v rodine Bongiovcov sa odovzdáva už po tri generácie. Tajný rodinný recept v súčasnosti vlastní John Bongiovi, otec rockovej hviezdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roku 2011 John a jeho synovia Matt a Anthony, ktorí sa rozhodli plniť omáčku do fliaš po tom, ako ich k tomu vyzvali priatelia a známe osobnosti. Omáčka sa vyrába len z tých najlepších surovín vrátane paradajok reštauračnej kvality a varí sa niekoľko hodín, aby sa odparilo čo najviac vody a dosiahla sa dokonalá konzistencia.

Rodina Bongiovcov sa prostredníctvom svojich chutných omáčok snaží podeliť so svojimi zákazníkmi o tradíciu a spomienky na stretnutia pri stole. Na zabezpečenie kvality výrobku sa používajú len tie najlepšie suroviny a omáčky sa vyrábajú tradičnými metódami. Záväzok rodiny Bongiovcov dodržiavať kvalitu a ich vášeň pre zdieľanie tradícií a spomienok vyústili do omáčky, ktorú si mnohí obľúbili a ktorá si stále získava popularitu.

Vyrobené v Taliansku pre RAYL-Group, CH-4310 Rheinfelden