Vergnano Espresso, zrnková káva, Arabica a Robusta, 1 kg

Kód: V0131
€16,56 €13,80 bez DPH
Skladom (>3 ks)
Môžeme doručiť do:
18.6.2024
Možnosti doručenia

Káva Vergnano Espresso je vynikajúca zmes zŕn arabiky s malým 15% prídavkom zŕn robusty. Obzvlášť dobre sa osvedčuje v kávovaroch na espresso a klasických domácich kávovaroch. Jemná a ľahká chuť dominantnej arabiky osloví milovníkov ľahkej raňajkovej kávy. Pri každej príprave kávy vás na vrchu šálky bude čakať hustá a dlhotrvajúca pena.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vergnano Espresso, zrnková káva, 1 kg

Káva Vergnano Espresso je vynikajúca zmes zŕn arabiky s malým 15% prídavkom zŕn robusty. Obzvlášť dobre sa osvedčuje v kávovaroch na espresso a klasických domácich kávovaroch. Jemná a ľahká chuť dominantnej arabiky osloví milovníkov ľahkej raňajkovej kávy. Pri každej príprave kávy vás na vrchu šálky bude čakať hustá a dlhotrvajúca pena.

ikona1

ikona2

ikona3

Typ:

Druh:

Stupeň praženia:

Zrnková káva

85% Arabica
15% Robusta

5/10

ikona4

ikona5

ikona6

Váha:

Intenzita:

Obsah kofeínu:

1 kg

8/10

4/10

Vergnano Espresso je skutočnou ponukou pre milovníkov jemnej, ale napriek tomu vznešenej chuti. Sladká, jemná chuť sa snúbi s čokoládovou arómou a korenenými tónmi. Správny stupeň praženia, ktorý je tajomstvom talianskych pražiarní, uvoľňuje z drahocenných zŕn maximum arómy. Táto exotická káva z guatemalskej a nikaragujskej oblasti poteší už po prvom dúšku!

Kávové zrná zmesi Vergnano Espresso obsahujú mierne množstvo kofeínu, takže vám nič nebráni vychutnať si túto kávu aj popoludní. Navyše je ideálny aj na prípravu obľúbených špecialít, kedy predovšetkým Caffe Latte alebo Cappuccino chutia vďaka dokonale zloženej zmesi zŕn výborne! Bohatosť chuti a vône zmesi arabiky a robusty je skutočne majstrovskou kombináciou.

Druh kávy: 85% Arabica, 15% Robusta

Oblasť pôvodu: Guatemala a Nikaragua

Hmotnosť balenia: 1 000 g

Dodatočné parametre

Kategória: Zrnková káva
Hmotnosť: 1.02 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: