Lavazza Espresso Top Class, zrnková káva, 90/10, 1 kg

Kód: L0108
€20,60 €17,17 bez DPH
Skladom (>3 ks)
Môžeme doručiť do:
21.5.2024
Možnosti doručenia

Zrnková káva Lavazza Espresso Top Class je ideálnou voľbou pre znalcov aj pre tých, ktorí ešte len hľadajú svoju obľúbenú kávu. Pomer 9:1 medzi zrnami arabiky a robusty, správny stupeň praženia a dlhoročné skúsenosti s prípravou kávy dodávajú tejto káve lahodnú esenciu s jemnou chuťou horkej čokolády a škorice.

Detailné informácie

Podrobný popis

Lavazza Espresso Top Class, zrnková káva, 90/10, 1 kg

Zrnková káva Lavazza Espresso Top Class je ideálnou voľbou pre znalcov aj pre tých, ktorí ešte len hľadajú svoju obľúbenú kávu. Pomer 9:1 medzi zrnami arabiky a robusty, správny stupeň praženia a dlhoročné skúsenosti s prípravou kávy dodávajú tejto káve lahodnú esenciu s jemnou chuťou horkej čokolády a škorice.

ikona1

ikona2

ikona3

Typ:

Druh:

Stupeň praženia:

Zrnková káva

90% Arabica
10% Robusta

7/10

ikona4

ikona5

ikona6

Váha:

Intenzita:

Obsah kofeínu:

1 kg

8/10

5/10

Táto prestížna zmes sa skladá prevažne z jemných a aromatických zŕn Arabica z Brazílie a Strednej Ameriky, ktoré tvoria 90 % zmesi. Na druhej strane 10 % zmesi tvoria zrná Robusta z Ázie, ktoré sú zodpovedné za výraznú a intenzívnu chuť. Tento recept zaručuje vynikajúcu a intenzívnu chuť, ktorá zostane dlho v pamäti.

Vďaka nízkemu obsahu kofeínu môžete kávu Lavazza Espresso Top Class piť kedykoľvek počas dňa. Znalci a fajnšmekri poukazujú na to, že ide o vynikajúcu kávu na prípravu v kávovaroch na espresso, moderných kávovaroch, ale aj tradičným spôsobom. Okrem toho je táto káva vďaka jedinečnej zmesi zŕn ideálnym základom na prípravu horúcich a studených kávových nápojov z vynikajúceho espressa.

Druh kávy: 90% Arabica, 10% Robusta

Región pôvodu: Arabica - Brazília a Stredná Amerika, Robusta - Ázia

Hmotnosť balenia: 1 000 g

Dodatočné parametre

Kategória: Zrnková káva
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: